Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Pimentë 40g

€1,30

Allspice ose Pimenta është një erëz aromatike me prejardhje nga kontinenti Amerikan. Nga vetë emri përfshin aromat e të gjitha erëzave pasi ka aromë të ngjashme me kanellën, arrën e moskatit dhe karafilin gozhdë. Përdoret në aromatizimin e mishit, salcave të përgatitura, në salcice, në curry dhe pije aromatike. Përdoret...