Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Afrodiziak 100g

€3,60

Përbërja: Majoranë, fletë mente, trëndelinë, kanellë, salep, sherebelë, lule akacie, konopice etj. Vetitë Kuruese: Në këtë çaj janë përfshirë bimë mjekësore me aftësi afrodiziake (nxitje seksuale). Lëndët aktive që ato përmbajnë nxisin dhe stimulojnë organet gjenitale dhe dëshirën e çiftit për bashkëveprim. Majorana në sajë të esencës, tanineve dhe lëndëve...