Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Anti–Celulit 90g

€2,20

Përbërja: Rrënjë qumështore, mustaqe misri, fletë mështekne, borzilok, kanellë, lëvore fasule, etj. Vetitë kuruese: Rrënja e qumështores në saj të përmbajtjes dhe vetitë diuretike, rekomandohet në rastet e ënjtjes së trupit nga mos dalja e ujit prej tij dhe formimi i celuliteve. Kanella dhe borziloku ndihmojnë në shkrirjen e celulitit...