Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Anti-Diabetik 100g

€2,20

Përbërja: Rrënjë grami, fletë ferre, fletë boronice, rrënjë qumështore, fletë hithre, kin fushe, gjethe mërsini, bar qerbashi, lule bliri lëvore fasule etj. Vetitë kuruese: Në këtë çaj janë përzjere bime të ndryshme mjeksore që veprojnë drejtpërdrejt në uljen e sheqerit në gjak dhe që veprojnë tek gjëndrat në tërësi: Qerbashi...