Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj i Zi 36g

€2,20

Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth me mire se sa një dozë kafeje. Çaji i zi është plot me antioksidantë, prandaj është luftues i mirë i kolesterolit. Përgatitja: Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan...