Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Laksativ 100g

€2,20

Përbërja: Lule shtogu, lëvore drunakuqi, gjethe sene, lule njëmijëfletëshi, mollë të egër etj. Vetitë kuruese: Bimët e kombinuara në këtë çaj plotësojnë veprimin laksativ, antiskeptik, zbutës dhe antiflamator në rrugët e poshtme të tretjes, duke nxitur kështu lëvizjet peristaltike të zorrëve (në veçanti zorrës së trashë) çaji lehtëson dhe normalizon...