Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Limon, Xhinxhërfill, Hibiskus 40g

€2,20

Çaji limon, xhinxherit dhe hibiskus është një kombinim i përkryer i shijes pikante dhe vlerave mjëkësore. I përdorur prej shekujsh në mjekësinë Ayurvedike. Rrënja ose rizoma e xhinxherit ka qenë përdorur që në kohët më të lashta në shumë aplikime si një nga bimët më të respektuara. Është përdorur për...