Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Mente 40g

€2,20

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikes Veriore si Maroku. Njihet për aftesitë e tij për të qetësuar sistemin nervor, uljen e flatulences ,stimulon tëmthin dhe përdoret si rihidratues. Mentja është e pasur me mentol dhe tanina. Ky...