Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Multi -Vitaminoz 100g

€2,20

Përbërja: Trëndafil të egër, mollë të egër, lule murrizi, lule shtogu, fletë hithre, etj. Vetitë kuruese: Çaji Multi – Vitaminoz është antianemik, pasi bimët mjeksore të përdorura, janë të pasura me vitamina si: B, C dhe P. Provitamina A dhe gjithashtu shumë të rëndësishme Vitaminat B2 dhe K te cilat...