Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Qershie 40g

€2,20

Shija e qershisë e bën këtë çaj një pije tonifikuese dhe freskuese. Karakterizohet nga një shije e ëmbel në të athët, tipike e qershisë dhe një ngjyrë e kuqe e fortë.