Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Sherebele 36g

€2,50

Fletët e sherebelit përmbajnë esencë të pasur me tyjon, kanë taninë, substanca të hidhura dhe kanë cilësi të mira kuruese dhe rigjeneruese për sistemin nervor dhe atë tretës. Sherebeli në vetëvete është një konservues natyror shumë i mirë. Përgatitja:Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në...