Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Fara chia 26g

€0,50

Në muesli, kokteile frutash, në përzierje për frulator , sallata etj. Këshillohet të ruhet në vënde të thata , larg dritës dhe lagështirres.