Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Fara Chia 530g

€7,50

Farat Chia, superushqimi që i duhet organizmit tonë. Konsideruar si një ndër ushqimet më të shëndetshme në planet. Ato janë të pasura me lëndë ushqyese si proteina dhe fibra që janë shumë të rëndësishme për organizimin tuaj. Përdorimi: Në muesli, kokteile frutash, në përzierje për frulator , sallata etj.