Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Kanellë Shkop Kasia 35g

€1,50

Emri kanellë vjen nga italishtja, nga forma e veçante e bimës si një kallam. Emërtimi anglez “cinnamon”e ka origjinën nga arabishtja dhe do të thotë bimë me aromë. Kanella ka nje histori mijëravjecare: citohet ne Bibel ne librin e eksodit dhe është përdorur dhe nga egjiptianet e lashtë. Varieteti Kasia...