Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Arrë kokosi 60g

€0,80

Arra e Kokosit vjen nga palma e kokosit e cila është një bimë që rritet në tropik. Nga tharja dhe grirja e arrës së kokosit nxirret një ushqim i pasur me fibra dhe yndyrna të zinxhirit të mesem (MCT) të cilat janë të dobishme për organizmin. Përdoret kryesisht mbi ëmbelsira...