Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Speci jeshil 270g

€6,00

Speci jeshil i dehidratuar është një ushqim mjaft praktik, i përdorshëm në supa, gjellë e sallata të ndryshme. Eliminon lodhjen e qërimit të specit dhe rifiton të gjithë aromen dhe shijen e specit të freskët në kontakt me lageshtinë e gatimit.