Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Lule Bliri 40g

€2,50

Përdoret në sëmundje të shkaktuara nga të ftohtët dhe që shoqërohen me temperaturë (rrufë, kollë, gëlbazë, etj). Në saj të vetisë që ka kjo lule, për të shkaktuar djersitjen në organizëm. Përgatitja: Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100...