Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj kamomili 60g

€2,20

Kamomili është një nga bimët mjekësore më të njohura dhe të përdorura si një qetësues natyror mjaft efikas. Ul flatulencen (fryrjen) dhe qetëso spazmat e muskulaturës. Gjen përdorim në problemet e diarresë, të infeksioneve urinare, për të përmirësuar djersitjen dhe diurezën. Është një çaj mjaft i shijshëm dhe relaksues për...