Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj mollë e egër 285g

€6,00

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik, permban keto vitamina: karotin, B1, B6 ,B3,C etj. Ështe e pasur shumë me minerale si: hekuri, zingu, kalciumi. Ato përdoren me efekt në rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut, me anë gargares (shpëlarje...