Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Quinoa 550g

€4,40

Quinoa është një ushqim me prejardhje nga Amerika Latine. Është bazë në kuzhinën dietike dhe vegjetariane duke qenë mjaft i pasur me fibra dietike dhe proteina. Në gatim ka të njejtat karakteristika si orizi. Quinoa që ne sjellim pranë jush është përzgjedhur nga cilësia më e mirë me origjinë nga Peruja.