Çaj Afrodiziak

3.60 

Në këtë çaj janë përfshirë bimë mjekësore me aftësi afrodiziake (nxitje seksuale). Lëndët aktive që ato përmbajnë nxisin dhe stimulojnë organet gjenitale dhe dëshirën e çiftit për bashkëveprim. Majorana në sajë të esencës, tanineve dhe lëndëve të hidhura që përmban ndihmon tretjen, zgjeron arteriet si dhe është qetësues i lehtë e spazmalitik në çrregullime të sistemit neurovegjetativ. Mentja përmban esencë të pasur me mentol, substanca tanike të hidhura, qetëson sistemin nervor dhe ka aftësi afrodiziake. Konopica në kohët e lashta quhej “Shpëtimtari i martesës” dhe është një stimulues mjaft i mirë si tek meshkujt ashtu dhe tek femrat. Sherebeli në sajë të përmbajtjes që ka është mjaft i efektshëm në rregullimin e qarkullimit të gjakut, ka efekt qetësues dhe stimulues mjaft i mirë. Sanzi përmirëson funksionimin e aparatit tretës, gjallëron veprimtarinë e organizmit dhe nxit shumimin e rruazave të kuqe dhe të bardha në gjak. Salepi dhe kanella krahas aromës shquhen si nxitës të mirë të trurit në aftësinë seksuale (Afrodiziake)

Description

Përbërja: Majoranë, fletë mente, trëndelinë, kanellë, salep, sherebelë, lule akacie, konopice etj.

Vetitë Kuruese: Në këtë çaj janë përfshirë bimë mjekësore me aftësi afrodiziake (nxitje seksuale). Lëndët aktive që ato përmbajnë nxisin dhe stimulojnë organet gjenitale dhe dëshirën e çiftit për bashkëveprim. Majorana në sajë të esencës, tanineve dhe lëndëve të hidhura që përmban ndihmon tretjen, zgjeron arteriet si dhe është qetësues i lehtë e spazmalitik në çrregullime të sistemit neurovegjetativ. Mentja përmban esencë të pasur me mentol, substanca tanike të hidhura, qetëson sistemin nervor dhe ka aftësi afrodiziake. Konopica në kohët e lashta quhej “Shpëtimtari i martesës” dhe është një stimulues mjaft i mirë si tek meshkujt ashtu dhe tek femrat. Sherebeli në sajë të përmbajtjes që ka është mjaft i efektshëm në rregullimin e qarkullimit të gjakut, ka efekt qetësues dhe stimulues mjaft i mirë. Sanzi përmirëson funksionimin e aparatit tretës, gjallëron veprimtarinë e organizmit dhe nxit shumimin e rruazave të kuqe dhe të bardha në gjak. Salepi dhe kanella krahas aromës shquhen si nxitës të mirë të trurit në aftësinë seksuale (Afrodiziake)

Përgatitja: Një lugë gjelle nga përzierja bimore, hidhet në një filxhan ujë të valuar. Mbulohet dhe lihet të pushojë për dhjetë minuta. Kullohet dhe pihet i pa ëmbëlsuar ose me shumë pak mjaltë.

Aphrodisiacs are perhaps one of the oldest forms of medicine. Since ancient times, natural compounds found in plants have been used to stimulate desire and perhaps, instill it in someone else as well. Some aphrodisiacs work by promoting relaxation, others by boosting libido. But, one thing is for certain, there is no shortage of sex drive stimulating herbs in nature.In the tea are blend medical herbs with aphrodisiac properties (sexual stimulation). The active substances which is consisted this blend stimulate the genital organs and the couple desire for interaction. Marjoram, because of its essence, tannin, its bitter substances facilitate the digestion,expand the arteries and is a lightly sedative for the neurovegetative disturbances,and calm neural system, and has got aphrodisiac efficient. Chaste Tree Vitex in ancient times was called “marriage-saver” is a good stimulant for men and women as well. Sage is very efficient as a blood circulation regulator, has got sedative effect and is a stimulator. Great Yellow Gentian improves tracts functions,revive the organism functions and induce red and white blood cells. Green winget orchid root and cinnamon,beside their fragrance, stimulate the brain for sexual capability(aphrodisiac).

Additional information

Weight 120 g