Çaj Anti – Celulit 90g

2.20 

Rrënja e qumështores në saj të përmbajtjes dhe vetitë diuretike, rekomandohet në rastet e ënjtjes së trupit nga mos dalja e ujit prej tij dhe formimi i celuliteve. Kanella dhe borziloku ndihmojnë në shkrirjen e celulitit me veprimin e tyre ngrohës. Fletët e mështeknës përmbajnë esence me betulol e betulën, saponina, rrëshirë, vitamina e taninë katekike dhe flavonoide që shtojnë veprimin diuretik i cili jep efekt të mirë në sëmundjet e zemrës që shoqërohen nga mbajtja e ujit në organizëm, ndihmojnë në nxjerrjen e acidit urik e të kolisterinës. Mustaqet e misrit ndihmojnë në mënjanimin e ujit nga indet dhe ndihmojnë në largimin e celulitit.Lëvorja e fasules ka veti diuretike, në rastet e grumbullimit të ujit në organizëm si dhe rol pozitiv në funksionimin e veshkës. Bimët e tjera ndihmojnë në kurimin e celulitit në saj të përmbajtjes së potasiumit, kalciumit dhe vitaminës C (shumë e rëndësishme).

Categories: ,

Description

Përbërja: Rrënjë qumështore, mustaqe misri, fletë mështekne, borzilok, kanellë, lëvore fasule, etj.

Vetitë kuruese: Rrënja e qumështores në saj të përmbajtjes dhe vetitë diuretike, rekomandohet në rastet e ënjtjes së trupit nga mos dalja e ujit prej tij dhe formimi i celuliteve. Kanella dhe borziloku ndihmojnë në shkrirjen e celulitit me veprimin e tyre ngrohës. Fletët e mështeknës përmbajnë esence me betulol e betulën, saponina, rrëshirë, vitamina e taninë katekike dhe flavonoide që shtojnë veprimin diuretik i cili jep efekt të mirë në sëmundjet e zemrës që shoqërohen nga mbajtja e ujit në organizëm, ndihmojnë në nxjerrjen e acidit urik e të kolisterinës. Mustaqet e misrit ndihmojnë në mënjanimin e ujit nga indet dhe ndihmojnë në largimin e celulitit. Lëvorja e fasules ka veti diuretike, në rastet e grumbullimit të ujit në organizëm si dhe rol pozitiv në funksionimin e veshkës. Bimët e tjera ndihmojnë në kurimin e celulitit në saj të përmbajtjes së potasiumit, kalciumit dhe vitaminës C (shumë e rëndësishme).

Përgatitja: Një lugë gjelle me përzjerjen bimore hidhet në masën e një filxhani çaji. Shtohet ujë i sapo valuar dhe mbulohet për 10 minuta. Kullohet dhe pihet. Mund te ëmbëlsohet me sheqer ose mjaltë. Rekomandohen të merren 2-3 doza në ditë.

Herbal blend to avoid body fluids.Because of its contents and the diuretic character the milkweed roots is recommended in the cases of body tumefaction and creation of the cellulites. Cinnamon and basil help in melting the cellulites by their warming action.Birch leaves content betulol and betulen,saponina,resin,vitamins,tannin catechize and flavonoide essence which increase the diuretic action and gives good effect in heart illness which are accompanied by keeping the fluids in the body, helping to pull out the uric acid and colisterine. Corn silk helps to avoid the fluids from the tissue and help eliminating the cellulites.Bean peel has the diuretic character in the cases of accumulation of the fluids in organism and a positive role in the kidney function. The other herbs help in the treatment of cellulites because of the potassium,calcium and vitamin C(very important).

Additional information

Weight 110 g