Çaj Anti – Variçe 90g

2.20 

Bimët mjeksore të këtij çaji mbrojnë venat e gjakut dhe i forcojnë ato. Rrisin depërtueshmërinë e tyre duke përmirësuar qarkullimin venoz dhe duke influencuar ndjeshëm në shërimin e variçeve. Boronica ka efekt mbrojtës në saj të vitaminës “P”. Fleta e mështeknës në saj të elementeve të saj aktive ndihmon në nxjerrjen e acidit urik dhe kolesterinës nga organizmi. Fleta e lajthisë përmban taninë, rrëshirë acide, esencë dhe vitaminë “C” të cilat veprojnë për shërimin e variçeve.Rrënja e rrushkullit me principet e saj aktive ndikon në qarkullimin venoz periferik. Vadhëza e egër është një rregullator mjaft i mirë në sistemin venoz. Melileti rrit qëndrueshmërinë e enëve të gjakut duke rritur depërtueshmërinë e tyre. Përmirëson qarkullimin e gjakut në tru e në periferi si dhe përmirëson qarkullimin venoz.

Categories: ,

Description

Përbërja: Boronicë, fletë mështekne, melilot, rrënjë rrushkulli, vadhës të egër, fletë lajthie etj.

Vetitë kuruese: Bimët mjeksore të këtij çaji mbrojnë venat e gjakut dhe i forcojnë ato. Rrisin depërtueshmërinë e tyre duke përmirësuar qarkullimin venoz dhe duke influencuar ndjeshëm në shërimin e variçeve. Boronica ka efekt mbrojtës në saj të vitaminës “P”. Fleta e mështeknës në saj të elementeve të saj aktive ndihmon në nxjerrjen e acidit urik dhe kolesterinës nga organizmi. Fleta e lajthisë përmban taninë, rrëshirë acide, esencë dhe vitaminë “C” të cilat veprojnë për shërimin e variçeve. Rrënja e rrushkullit me principet e saj aktive ndikon në qarkullimin venoz periferik. Vadhëza e egër është një rregullator mjaft i mirë në sistemin venoz. Melileti rrit qëndrueshmërinë e enëve të gjakut duke rritur depërtueshmërinë e tyre. Përmirëson qarkullimin e gjakut në tru e në periferi si dhe përmirëson qarkullimin venoz.

Përgatitja: Dy, tre luge çaji me përzjerje hidhen në një enë ku shtohet masa e një filxhani me ujë e më pas vihen të zjejë lehtë me flakë të ulët deri në vlim. Hiqet nga zjarri mbulohet me një kapak dhe lihet për 10 minuta. Kullohet dhe pihet 2-3 herë në ditë i ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer.

Anti varicose mixture. Medical herbs of this tea protect and reinforce the blood veins Enhance their permeability improving the blood circulation and influencing the varicose`s heal. Bilberry gives a protection effect due to vitamin P.Silver birch ,due to the active elements,help the metabolism to get rid of the uric acid and colesterine. Common hazel leaves contain tannins acid resin,essence and vitamine C, which help for the varicose heal. Rrushkulli radix with its active properties,influences the peripheral blood circulation.Rowan is such a good regulator for the vein system.This mixture also gives sustainability to the blood vessels increasing their permeability.Improves the blood circulation of the brain and gives effect to the blood vessels.

Additional information

Weight 110 g