Çaj Aromatiko – Mjekësor 100g

2.20 

Çaji ynë Aromatiko – Mjeksor përbëhet si dhe nga vetë emri i tij, vetëm me bimë spontane (të egra në natyrë) të përzgjedhura dhe të seleksionuara nga ne. Bimët e përdorura përmbajnë shumë vitamina të tilla si: A,B,C,E,K dhe P të cilat janë shumë të nevojshme për organizmin e njeriut pa përjashtim moshe. Elementet përbërës të bimëve të mësipërme veprojnë duke ndihmuar natyrshëm në organizmin e njeriut. Ato ndihmojnë në qarkullimin e gjakut, në funksionimin e zemrës, ndihmojnë aparatin tretës, atë të frymëmarrjes, ndihmojnë për një jashtëqitje të rregullt etj. Duke ndjerë kënaqësinë e këtij miksimi mund të shijoni një çaj shumë të këndshëm, 100% natyror dhe mbi të gjitha duke ndihmuar dhe lehtësuar organizmin tuaj.

Categories: ,

Description

Përbërja: Fryte boronice, lule murrizi, lule kamomili, lule shtogu, trëndafil të egër, mollë të egër, lëvore drunakuqi, etj.

Vetitë kuruese: Çaji ynë Aromatiko – Mjeksor përbëhet si dhe nga vetë emri i tij, vetëm me bimë spontane (të egra në natyrë) të përzgjedhura dhe të seleksionuara nga ne. Bimët e përdorura përmbajnë shumë vitamina të tilla si: A,B,C,E,K dhe P të cilat janë shumë të nevojshme për organizmin e njeriut pa përjashtim moshe. Elementet përbërës të bimëve të mësipërme veprojnë duke ndihmuar natyrshëm në organizmin e njeriut. Ato ndihmojnë në qarkullimin e gjakut, në funksionimin e zemrës, ndihmojnë aparatin tretës, atë të frymëmarrjes, ndihmojnë për një jashtëqitje të rregullt etj. Duke ndjerë kënaqësinë e këtij miksimi mund të shijoni një çaj shumë të këndshëm, 100% natyror dhe mbi të gjitha duke ndihmuar dhe lehtësuar organizmin tuaj.

Përgatitja: Në masën e një filxhani ujë në vlim, hidhet një lugë çaji dhe lihet të valojë për shumë pak. Lihet të ftohet i mbuluar, kullohet dhe pihet sipas dëshirës. Mund të pihet sipas dëshirës i ëmbëlsuar ose jo, i ngrohtë, ose i ftohtë. Mund të konsumohet pëlqyeshëm dhe I ftohtë me akull.

Aromatic herbal mixture.
Curative properties: In this tea,carefully selected by us,the name itself shows the composition,just with spontaneous herbs(wild in the nature).The herbs used in are rich in vitamins like: A,B,C,E,K and P which are very necessary for each age. The components of these herbs act helping naturally the human body.They help blood circulation,good function of the heart,digestive tracts,respiratory tracts, regular defecation etc.Taking this blend you can taste a 100% natural,delicious tea, which can help your body as well

Additional information

Weight 120 g