Arrë Kokosi e Grirë 60g

0.80 

Arra e Kokosit vjen nga Palma e Kokosit e cila eshte nje bime qe rritet ne tropik. Nga tharja dhe grirja e arres se kokosit nxirret nje ushqim i pasur me fibra dhe yndyrna te zinxhirit te mesem (MCT) te cilat jane te dobishme per organizmin. Perdoret kryesisht mbi embelsira si torta,zupa,macaroons,biskota etj

Categories: ,

Description

Arra e Kokosit vjen nga Palma e Kokosit e cila eshte nje bime qe rritet ne tropik. Nga tharja dhe grirja e arres se kokosit nxirret nje ushqim i pasur me fibra dhe yndyrna te zinxhirit te mesem (MCT) te cilat jane te dobishme per organizmin. Perdoret kryesisht mbi embelsira si torta,zupa,macaroons,biskota etj

Additional information

Weight 70 g