Çaj Anti-Azmatik 90g

2.20 

Përzjerja falë rrënjës së mëllagës dhe gjetheve të thundërmushkës që përmbajnë shumë mucilagje e substanca që ndihmojnë në mjekimin e astmës bronkiale. Zhumbrica, lavandula, e njëmijëfletëshi plotësojnë veprimin antiasmatik dhe ndihmojnë në nxjerrjen e gëlbazës. Gjethja e thundërmushkës është e efektshme kundër astmës, veçanërisht në fazën e afrimit të krizës. Ky çaj jep rezultate mjaft të mira ndaj astmës bronkiale nëse përdoret rregullisht.

Categories: ,

Description

Përbërja: Rrënjë mëllage, zhumbricë, njëmijëfletësh, gjethe thundërmushke, lule mëllage të bardhë, lule lavandul, etj.

Vetitë kuruese: Përzjerja falë rrënjës së mëllagës dhe gjetheve të thundërmushkës që përmbajnë shumë mucilagje e substanca që ndihmojnë në mjekimin e astmës bronkiale. Zhumbrica, lavandula, e njëmijëfletëshi plotësojnë veprimin antiasmatik dhe ndihmojnë në nxjerrjen e gëlbazës. Gjethja e thundërmushkës është e efektshme kundër astmës, veçanërisht në fazën e afrimit të krizës. Ky çaj jep rezultate mjaft të mira ndaj astmës bronkiale nëse përdoret rregullisht.

Pergatitja: Hidhen dy lugë gjelle me bimët në një enë ku shtohet gjysëm litri ujë i ftohtë. Ena mbulohet dhe zihet ngadalë për 5 min. Lihet e mbuluar të ftohet për një orë dhe kullohet. Pihet 3-4 herë në ditë nga një gotë përpara buke. (Mund të ëmbëlsohet me mjaltë ose sheqer).

Antiasthma herbal mixture
Curative properties: thanks to hollyhocks roots and coltsfoot,this blend contains a high quantity of mucilage and other substances which helps in bronchial asthma treatment. The wild thyme,lavender and yarrow complement the anti asthmatic action and helps the expectoration (phlegm discharge). The coltsfoot is very effective against asthma ,especially in the beginning of the asthma attack.This tea gives very good results against bronchial asthma if you take it regularly.

Additional information

Weight 110 g