Çaj Anti – Duhan 90g

2.20 

Për të lënë duhanin është vërtetuar se duhen lehtësuar dhe shëruar fillimisht siptomat specifike të krizës së mungesës së duhanit siç janë çrregullimet e metabolizmit, të tretjes etj. Kjo përzjerje përmban bimë mjeksore që përfaqsojnë tre grupe të ndryshme principesh aktive të cilat kanë edhe efektet kuruese përkatëse ndaj personave duhanpirës, që u është mbushur mendja të lënë duhanin. Bari i bletës dhe murrizi veprojnë ndjeshëm kundër ankthit si dhe janë nxitës të fuqishëm të organizmit. Qumështorja, sanzi dhe angjinarja përmbajnë një bashkësi principesh akive që mbrojnë mëlçinë e zezë dhe veshkat, pasi ulin kolesterolin dhe shtojnë lëngun e tëmthit, gjë që I bën tretës të mirë dhe diuretikë. Timusi, ekualipti dhe lulja blirit bëjnë pjesë në grupimin e tretë me rol balsamik dhe jargëzues. Krahas vullnetit të domosdoshëm, të lësh duhanin bëhet me e lehtë me një çaj të tillë

Categories: ,

Description

Përbërja: Ekualipt, timus vulgaris, angjinar, rrënjë sanzi, qumështore, bar blete, lule bliri, lule murrizi etj.

Vetitë kuruese: Për të lënë duhanin është vërtetuar se duhen lehtësuar dhe shëruar fillimisht siptomat specifike të krizës së mungesës së duhanit siç janë çrregullimet e metabolizmit, të tretjes etj. Kjo përzjerje përmban bimë mjeksore që përfaqsojnë tre grupe të ndryshme principesh aktive të cilat kanë edhe efektet kuruese përkatëse ndaj personave duhanpirës, që u është mbushur mendja të lënë duhanin. Bari i bletës dhe murrizi veprojnë ndjeshëm kundër ankthit si dhe janë nxitës të fuqishëm të organizmit. Qumështorja, sanzi dhe angjinarja përmbajnë një bashkësi principesh akive që mbrojnë mëlçinë e zezë dhe veshkat, pasi ulin kolesterolin dhe shtojnë lëngun e tëmthit, gjë që I bën tretës të mirë dhe diuretikë. Timusi, ekualipti dhe lulja blirit bëjnë pjesë në grupimin e tretë me rol balsamik dhe jargëzues. Krahas vullnetit të domosdoshëm, të lësh duhanin bëhet me e lehtë me një çaj të tillë.

Përgatitja: Masa e një gjysëm luge çaji me përzjerje hidhet në një filxhan ku shtohet ujë I valuar. Mbulohet dhe lihet të pushojë nga 5-10 minuta. Kullohet dhe pihet I ngrohtë ose I ftohtë sipas dëshirës. Merren 3-4 doza të tilla në ditë.

Quit smoking Tea

To quit smoking,firstly you have to facilitate and cure specific symptoms of the crises because of the lack of smoking, which are the metabolism disorders,digestion etc. This blend is consisted of medical herbs which represent three various active properties groups which have got even curative effect for the smokers who are convinced that have quit it. Lemon balm and Hawthorn give sensitive effect against anxiety and are strong stimulant of the organism.Dandelion,yellow gentian and garden artichoke are consisted of active properties which protect the liver and kidneys,because they incline the cholesterol and increase the bile`s secretion which make good solvent and diuretic.Thyme,eucalyptus leaves and linden are in the third group and have got balsamic and salivary role. So having a will power and this tea, is much more easier to quit smoking.

Additional information

Weight 110 g