Boronicë e Kuqe – Brusnice 40g

2.50 

Boronica e kuqe ben pjese ne familjen e Boronices (Vaccinium) dhe ndan vlera te ngajshme ushqyese. Ajo eshte e perhapur kryesisht ne vendet e ftohta te Hemisferes Veriore.Eshte e pasur me vitamine C,B6, E, fibra dietike si dhe me Mangan.

Categories: ,

Description

Boronica e kuqe ben pjese ne familjen e Boronices (Vaccinium) dhe ndan vlera te ngajshme ushqyese. Ajo eshte e perhapur kryesisht ne vendet e ftohta te Hemisferes Veriore.Eshte e pasur me vitamine C,B6, E, fibra dietike si dhe me Mangan.

Additional information

Weight 80 g