Çaj Dafine 90g

2.20 

Caji i gjetheve te Dafines permban tanine dhe vajra esenciale. Tradicionalisht eshte perdorur si caj ndihmes ne mjekimin e gripit dhe te bronkitit dhe per permiresimin e tretjes.
Ne mjekesine alternative extraktet ujore si caji jane perdorus si astringjente dhe ne shpelarjen e plageve, ne masazhe dhe ne aromaterapi. Gjithashtu avujt e dafines perdoren ne rastet e semundjeve te rrugeve te siperme te frymemarrjes.

Category:

Description

Caji i gjetheve te Dafines permban tanine dhe vajra esenciale. Tradicionalisht eshte perdorur si caj ndihmes ne mjekimin e gripit dhe te bronkitit dhe per permiresimin e tretjes.
Ne mjekesine alternative extraktet ujore si caji jane perdorus si astringjente dhe ne shpelarjen e plageve, ne masazhe dhe ne aromaterapi. Gjithashtu avujt e dafines perdoren ne rastet e semundjeve te rrugeve te siperme te frymemarrjes.

Additional information

Weight 110 g