Caj English Breakfast Tea 32g

2.40 

Caji English Breakfast eshte nje blend cajrash te ndryshme me origjine nga Assami, Ceyloni dhe Kenya. Eshte nje nga blended me te njohura te cajit, mjaft i perdorur ne kulturat Britanike dhe Irlandeze. Perbehet nga lloje te ndryshme te Cajit te Zi dhe pershkruhet si caj me shije te plote,te pasur dhe robuste qe shkon mire me qumesht dhe sheqer ne nje stil qe i shoqerohet Mengjesit Anglez. Origjina e tij mendohet se vjen qe nga shekulli i 18-te dhe popullariteti i blendit eshte krijuar nga Mbreteresha Viktoria. Ne vitin 1892 ajo e provoi cajin ne Balmoral te Skocise dhe u kthye ne Londer me nje sasi te ketij caji. Pas kesaj ngjarje caji mori emrin English megjithe origjinen e tij Skoceze.

Categories: ,

Description

Caji English Breakfast eshte nje blend cajrash te ndryshme me origjine nga Assami, Ceyloni dhe Kenya. Eshte nje nga blended me te njohura te cajit, mjaft i perdorur ne kulturat Britanike dhe Irlandeze. Perbehet nga lloje te ndryshme te Cajit te Zi dhe pershkruhet si caj me shije te plote,te pasur dhe robuste qe shkon mire me qumesht dhe sheqer ne nje stil qe i shoqerohet Mengjesit Anglez. Origjina e tij mendohet se vjen qe nga shekulli i 18-te dhe popullariteti i blendit eshte krijuar nga Mbreteresha Viktoria. Ne vitin 1892 ajo e provoi cajin ne Balmoral te Skocise dhe u kthye ne Londer me nje sasi te ketij caji. Pas kesaj ngjarje caji mori emrin English megjithe origjinen e tij Skoceze.

Additional information

Weight 72 g