Çaj Hithre 24g

2.20 

Hithra eshte nje bime mjekesore e njohur per veprimin ne problemet rheumatizmale, gastrointestinale, sistemin e qarkullimit te gjakut,problemet e veshkave dhe te traktit urinar si dhe si ndihmese ne rastet e diabetit. Gjethet e Hithres permbajne tanine, fitoncide,vitamine B2, A, C dhe K

Categories: ,

Description

Hithra eshte nje bime mjekesore e njohur per veprimin ne problemet rheumatizmale, gastrointestinale, sistemin e qarkullimit te gjakut,problemet e veshkave dhe te traktit urinar si dhe si ndihmese ne rastet e diabetit. Gjethet e Hithres permbajne tanine, fitoncide,vitamine B2, A, C dhe K

Additional information

Weight 44 g