Caj i Bardhe (Pai Mu Tan) 80g

8.90 

Pai Mu Tan eshte nje variant i cmuar i cajit te bardhe i krijuar nga nje syth i ri dhe dy gjethe te reja te Camellia sinensis. Nje arome shume e bute florale ndjehet kur pergatitet caji.Menyra me e mire eshte te pergatitet me uje mineral jo te forte. Caji merr nje ngjyre shume te bute jeshile ne te arte.

Categories: ,

Description

Pai Mu Tan eshte nje variant i cmuar i cajit te bardhe i krijuar nga nje syth i ri dhe dy gjethe te reja te Camellia sinensis. Nje arome shume e bute florale ndjehet kur pergatitet caji.Menyra me e mire eshte te pergatitet me uje mineral jo te forte. Caji merr nje ngjyre shume te bute jeshile ne te arte.

Additional information

Weight 150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caj i Bardhe (Pai Mu Tan) 80g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment