Çaj i Zi 36g

2.20 

Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth me mire se sa një dozë kafeje.Çaji i zi është plot me antioksidantë , prandaj është luftues i mirë i kolesterolit.Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100 º C) duke u munduar të mos hidhet sipër filtrit, për të evituar fryerjen e tij. Të lihet 5-6 minuta dhe më pas të konsumohet duke u ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer sipas dëshires. Mund te shoqërohet me një fetë limon ose portokall.

Categories: ,

Description

Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth me mire se sa një dozë kafeje.Çaji i zi është plot me antioksidantë , prandaj është luftues i mirë i kolesterolit.

Përgatitja:Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100 º C) duke u munduar të mos hidhet sipër filtrit, për të evituar fryerjen e tij. Të lihet 5-6 minuta dhe më pas të konsumohet duke u ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer sipas dëshires. Mund te shoqërohet me një fetë limon ose portokall.

Preparation: A filter bag is recommended to be used for a tea cup. Add in the cup boiled water (100ºC) being careful not to tie above the filter in order to avoid his inflamation. For the perfect cup ad water at the boiling point and infuse for 5-6 min. Enjoyed sweetened with honey or sugar. It could be accompanied with a slice of lemon or orange

Additional information

Weight 76 g