Caj Jasemini 26g

2.20 

Caji i Jaseminit eshte nje blend aromatik dhe i shijshem i cajit Jeshil dhe Jaseminit. Lulet e fresketa te Jaseminit i bashkohen gjetheve te cajit jeshil, ku duke cliruar lageshtine, aromatizojne cajin me perberjen dhe fragrancat aromatike bimore.Ne Kine eshte tradite mikpritja e miqve me nje caj Jasemini ku lulet e kesaj bime jane simbol i dashurise se perhershme dhe simbol i shenjte i Budizmit. Studimet e fundit kane treguar se prija e cajit te Jaseminit ndikon ne permiresimin e imunitetit. Permban disa lloje antioksidantesh qe mbrojne membranen e rruazave te kuqe te gjakut.

Categories: ,

Description

Caji i Jaseminit eshte nje blend aromatik dhe i shijshem i cajit Jeshil dhe Jaseminit. Lulet e fresketa te Jaseminit i bashkohen gjetheve te cajit jeshil, ku duke cliruar lageshtine, aromatizojne cajin me perberjen dhe fragrancat aromatike bimore.Ne Kine eshte tradite mikpritja e miqve me nje caj Jasemini ku lulet e kesaj bime jane simbol i dashurise se perhershme dhe simbol i shenjte i Budizmit. Studimet e fundit kane treguar se prija e cajit te Jaseminit ndikon ne permiresimin e imunitetit. Permban disa lloje antioksidantesh qe mbrojne membranen e rruazave te kuqe te gjakut.

Additional information

Weight 46 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caj Jasemini 26g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment