Çaj Kamomili 105g

5.20 

Përbërja: Lule kamomili
Vetitë: Kamomili njihet si një qetësues natyror mjaft efikas. Përdoret per të larguar gazrat nga zorrët dhe liron ngërçet ( spazmat e muskulaturës). Përdoret kundër diarrese, kundër pezmatimit të rrugëve urinare dhe si mjet që shton djersitjen dhe qetëson në tërësi. Ul ndjeshëm ngacmueshmërinë e sistemit nervor qendror. Çaji i kamomilit përdoret gjithashtu dhe për mjekimin e sëmundjeve të syve, lekurës, veshëve, djegieve në lëkurë duke përshpejtuar proçesin e rigjenerimit.
Përgatitja: Dy lugë çaji me lule kamomili hidhen në një enë ku shtohet një gotë ujë që vlon, ena mbulohet me kapak dhe lihet 10-15 min duke e trazuar herë pas here. Lëngu kullohet dhe pihet. (Është mirë të ëmbëlsohet sa më pak.) vo. Për fëmijët, si dozë, përdoret një lugë çaji.

Categories: ,

Description

Përbërja: Lule kamomili
Vetitë: Kamomili njihet si një qetësues natyror mjaft efikas. Përdoret per të larguar gazrat nga zorrët dhe liron ngërçet ( spazmat e muskulaturës). Përdoret kundër diarrese, kundër pezmatimit të rrugëve urinare dhe si mjet që shton djersitjen dhe qetëson në tërësi. Ul ndjeshëm ngacmueshmërinë e sistemit nervor qendror. Çaji i kamomilit përdoret gjithashtu dhe për mjekimin e sëmundjeve të syve, lekurës, veshëve, djegieve në lëkurë duke përshpejtuar proçesin e rigjenerimit.
Përgatitja: Dy lugë çaji me lule kamomili hidhen në një enë ku shtohet një gotë ujë që vlon, ena mbulohet me kapak dhe lihet 10-15 min duke e trazuar herë pas here. Lëngu kullohet dhe pihet. (Është mirë të ëmbëlsohet sa më pak.) vo. Për fëmijët, si dozë, përdoret një lugë çaji.

Additional information

Weight 175 g