Çaj Kumbulle 40g

2.20 

Çaji i Kumbullës përbëhet nga Kumbulla të thata dhe të freskëta. Fruti i njohur në mjekësinë Ayurvedike do fitojë zemrat tuaja, jo vetëm nga shija e embël që shoqëron çajin por edhe nga vetitë e fshehura që ai mbart. Të pish çaj kumbulle çdo dite jo vetëm do tju ritonifikojë por edhe do të mbajë të shëndetshme organet e brendshme. Kumbulla përmban një sasi të madhe flavonoidesh dhe fenolesh të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në ndihmën kundër osteoporozës,diabetit,shëndetit konjitiv dhe qelizor duke ndihmuar në formimin e rruazave të kuqe dhe qarkullimin e gjakut.

Categories: ,

Description

Çaji i Kumbullës përbëhet nga Kumbulla të thata dhe të freskëta. Fruti i njohur në mjekësinë Ayurvedike do fitojë zemrat tuaja, jo vetëm nga shija e embël që shoqëron çajin por edhe nga vetitë e fshehura që ai mbart. Të pish çaj kumbulle çdo dite jo vetëm do tju ritonifikojë por edhe do të mbajë të shëndetshme organet e brendshme. Kumbulla përmban një sasi të madhe flavonoidesh dhe fenolesh të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në ndihmën kundër osteoporozës,diabetit,shëndetit konjitiv dhe qelizor duke ndihmuar në formimin e rruazave të kuqe dhe qarkullimin e gjakut.

Additional information

Weight 80 g