Caj Limon,Xhinxhërfill,Hibiskus 40g

2.20 

Caji Limon, Xhinxherit dhe Hibiskus eshte nje kombinim i perkryer i shijes pikante dhe vlerave mjekesore. I perdorur prej shekujsh ne mjekesine Ayurvedike.Rrenja ose rizoma e Xhinxherit ka qene perdorur qe ne kohet me te lashta ne shume aplikime si nje nga bimet me te respektuara.Eshte perdorur per te ndihmuar qarkullimin e gjakut,artikulacionet,tretjen dhe largimin e ujrave te teperta permes djersitjes.Limoni eshte nje nga bimet me te pasura me vitamine C ndersa Hibiskusi eshte i pasur me antioksidante dhe hekur.

Categories: ,

Description

Caji Limon, Xhinxherit dhe Hibiskus eshte nje kombinim i perkryer i shijes pikante dhe vlerave mjekesore. I perdorur prej shekujsh ne mjekesine Ayurvedike.Rrenja ose rizoma e Xhinxherit ka qene perdorur qe ne kohet me te lashta ne shume aplikime si nje nga bimet me te respektuara.Eshte perdorur per te ndihmuar qarkullimin e gjakut,artikulacionet,tretjen dhe largimin e ujrave te teperta permes djersitjes.Limoni eshte nje nga bimet me te pasura me vitamine C ndersa Hibiskusi eshte i pasur me antioksidante dhe hekur.

Additional information

Weight 80 g