Çaj Majaselli 90g

2.20 

Bari I majasëllit në sajë të tanineve, esencës etj rekomandohet si një mjekues I mirë për majasëllin. Njëmijëfletëshi në sajë të esencës me azulen, cineol, etj substancës së hidhur akileine, vitaminës K, tanineve etj liron spazmat dhe përdoret në mjekimet e majasëllit. Drunakuqi dhe gjethet e senës, me efektet e tyre diuretike dhe laksative pastrojnë në mënyrë të tërthortë mëlçinë e zezë nga lëndët e dëmshme e ndihmojnë në uljen e dhimbjeve. Fletët e luleshtrydhes dhe ferrës në sajë të substancave që përmbajnë ( taninë, vitamine C, kripra minerale, acid malik e salicilik shërojnë infeksionin e mukozës së zorrëve dhe majasëllit. Fletët e rigonit e të mersinit kanë veti rrudhëse, antiseptike, hemostatike etj. Bimët e shpjeguara si më sipër bëhen një mjekim natyror mjaft efikas për majasëllin.

Categories: ,

Description

Përbërja: Bar majasëlli, lule njëmijëfletëshi, lëvore drunakuqi, fletë luleshtrydhe, gjethe mërsini, rigon, fletë ferre, gjethe sene, etj.

Vetitë kuruese: Bari I majasëllit në sajë të tanineve, esencës etj rekomandohet si një mjekues I mirë për majasëllin. Njëmijëfletëshi në sajë të esencës me azulen, cineol, etj substancës së hidhur akileine, vitaminës K, tanineve etj liron spazmat dhe përdoret në mjekimet e majasëllit. Drunakuqi dhe gjethet e senës, me efektet e tyre diuretike dhe laksative pastrojnë në mënyrë të tërthortë mëlçinë e zezë nga lëndët e dëmshme e ndihmojnë në uljen e dhimbjeve. Fletët e luleshtrydhes dhe ferrës në sajë të substancave që përmbajnë ( taninë, vitamine C, kripra minerale, acid malik e salicilik shërojnë infeksionin e mukozës së zorrëve dhe majasëllit. Fletët e rigonit e të mersinit kanë veti rrudhëse, antiseptike, hemostatike etj. Bimët e shpjeguara si më sipër bëhen një mjekim natyror mjaft efikas për majasëllin.

Përgatitja: Një lugë gjelle nga përzjerja hidhet në një xhezve me një filxhan ujë dhe zihet në zjarr për 5 minuta. Lihet i mbuluar 10 minuta dhe pasi kullohet , mund të pihet i ëmbëlsuar ose jo, 2-3 herë në ditë.

Anti-Hemorrhoid`s mixture
Curative properties: Felty germander thanks to the presence of tannins, essences etc is recommended as a good treatment for hemorrhoids. Yarrow due to its essence rich with azulen,cineol etc. the bitter substance akilein,Vitamin K, tannins calms the spasms and is used for hemorrhoid cases. Alder Buckthorn and Senna leaves with their diuretic and laxative effects, indirectly clean the harmful fluids out of the liver and help to calm the aches. Strawberry leaves and thorny leaves due to their substances like tannins,Vitamin C, mineral salts malik and salicilic acids heal the intestines mucous infections and hemorrhoid. Oregano and common myrtle leaves has hemostatic and antiseptic properties. The herbs decribed above make a natural effective treatment for the hemorrhoids.

Additional information

Weight 110 g