Çaj Malesie Buqete 40g

2.20 

Në sajë të tanineve dhe perberjeve te tjera Rigoni i malësisë (rigoni i kuq) përdoret si një çaj që ndihmon tretjen dhe nxjerrjen e gëlbazës, mjekimin e rrugëve të frymëmarrjes, të kollës së bardhë dhe si ndihmës në rastet e rrufës dhe gripit. Rigoni i kuq është i njohur prej kohësh dhe i përdorur në vendin tonë si për shijen e tij ashtu dhe për vlerat e tij mjekuese si një çaj kryesisht në Shqipërinë e veriut, ne zonen e Alpeve Shqiptare dhe Luginen e Valbones.

Categories: ,

Description

Në sajë të tanineve dhe perberjeve te tjera organike, Rigoni i malësisë (rigoni i kuq) përdoret si një çaj që ndihmon tretjen dhe nxjerrjen e gëlbazës, mjekimin e rrugëve të frymëmarrjes, të kollës së bardhë dhe si ndihmës në rastet e rrufës dhe gripit. Rigoni i kuq është i njohur prej kohësh dhe i përdorur në vendin tonë si për shijen e tij ashtu dhe për vlerat e tij mjekuese si një çaj kryesisht në Shqipërinë e veriut, ne zonen e Alpeve Shqiptare dhe Luginen e Valbones.

Additional information

Weight 50 g