Çaj Manaferre e egër +

11.50 

Manaferra e egër permban nivele te larta antioksidantesh si antocianinat. Antioksidantet ndihmojne ne luftimin e radikaleve te lira ne trup. Kane permbajtje te larte Vitamine C, jane nje burim fibrash, Vitamine A dhe K. Ndihmojne ne permiresimin e funskioneve te trurit.

Categories: ,

Description

Manaferra e egër permban nivele te larta antioksidantesh si antocianinat. Antioksidantet ndihmojne ne luftimin e radikaleve te lira ne trup. Kane permbajtje te larte Vitamine C, jane nje burim fibrash, Vitamine A dhe K. Ndihmojne ne permiresimin e funskioneve te trurit.