Çaj Mente 40g

2.20 

Caji nga Fletet e Mentes eshte nje caj shume freskues, mjaft popullor dhe i perdorur ne vendet e Afrikes Veriore si Maroku. Njihet per aftesite e tij per te qetesuar sistemin nervor, uljen e flatulences ,stimulon temthin dhe perdoret si rihidratues. Mentja eshte e pasur me mentol dhe tanina. Ky caj mund te shijohet me pak akull i dekoruar me gjethe te fresketa menteje.Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100 º C) duke u munduar të mos hidhet sipër filtrit, për të evituar fryerjen e tij. Të lihet 5-6 minuta dhe më pas të konsumohet duke u ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer sipas dëshires. Mund te shoqërohet me një fetë limon ose portokall

Categories: ,

Description

Caji nga Fletet e Mentes eshte nje caj shume freskues, mjaft popullor dhe i perdorur ne vendet e Afrikes Veriore si Maroku. Njihet per aftesite e tij per te qetesuar sistemin nervor, uljen e flatulences ,stimulon temthin dhe perdoret si rihidratues. Mentja eshte e pasur me mentol dhe tanina. Ky caj mund te shijohet me pak akull i dekoruar me gjethe te fresketa menteje.

Additional information

Weight 80 g