Çaj Mente 175g

4.50 

Caji nga Fletet e Mentes eshte nje caj shume freskues, mjaft popullor dhe i perdorur ne vendet e Afrikes Veriore si Maroku. Njihet per aftesite e tij per te qetesuar sistemin nervor, uljen e flatulences (gazrave dhe fryrjes se barkut),stimulon temthin dhe perdoret si rihidratues ne gjendjet e diarrese dhe shqetesimet gastrointestinale. Mentja eshte e pasur me mentol dhe tanina. Ky caj mund te shijohet me pak akull i dekoruar me gjethe te fresketa menteje.

Categories: ,

Description

Caji nga Fletet e Mentes eshte nje caj shume freskues, mjaft popullor dhe i perdorur ne vendet e Afrikes Veriore si Maroku. Njihet per aftesite e tij per te qetesuar sistemin nervor, uljen e flatulences (gazrave dhe fryrjes se barkut),stimulon temthin dhe perdoret si rihidratues ne gjendjet e diarrese dhe shqetesimet gastrointestinale. Mentja eshte e pasur me mentol dhe tanina. Ky caj mund te shijohet me pak akull i dekoruar me gjethe te fresketa menteje.

Additional information

Weight 245 g