Çaj Mollë e egër 270g

6.00 

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik , permban keto vitamina: karotin, B1, B6 ,B3,C etj
Eshte e pasur shum me minerale si hekuri, zingu, kalciumi. Ato përdoren me efekt në rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut, me anë gargares (shpëlarje e gojës).

Categories: ,

Additional information

Weight 340 g