Çaj Multi -Vitaminoz 100g

2.20 

Çaji Multi – Vitaminoz është antianemik, pasi bimët mjeksore të përdorura, janë të pasura me vitamina si: B, C dhe P. Provitamina A dhe gjithashtu shumë të rëndësishme Vitaminat B2 dhe K te cilat asimilohen shumë shpejt nga organizmi. Përdorimi i këtij çaji rekomandohet dhe në rastet kur organizmi ka nevojë për vitamina si dhe në raste të ndryshme anoreksie. Çaji gjithashtu rrit rezistencën e organizmit ndaj semundjeve si: gripit, anemisë, si edhe në sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes dhe atyre të organeve të tretjes.

Categories: ,

Description

Përbërja: Trëndafil të egër, mollë të egër, lule murrizi, lule shtogu, fletë hithre, etj…

Vetitë kuruese: Çaji Multi – Vitaminoz është antianemik, pasi bimët mjeksore të përdorura, janë të pasura me vitamina si: B, C dhe P. Provitamina A dhe gjithashtu shumë të rëndësishme Vitaminat B2 dhe K te cilat asimilohen shumë shpejt nga organizmi. Përdorimi i këtij çaji rekomandohet dhe në rastet kur organizmi ka nevojë për vitamina si dhe në raste të ndryshme anoreksie. Çaji gjithashtu rrit rezistencën e organizmit ndaj semundjeve si: gripit, anemisë, si edhe në sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes dhe atyre të organeve të tretjes.

Përgatitja: Në masën e një filxhani me ujë hidhet një lugë çaji me përgatëse, që lihet të zjejë ngadalë për pak kohë. Lihet, i mbuluar për 10-15min. Kullohet dhe mund të pihet i ëmbël ose jo, i ngrohtë ose i ftohtë, sipas dëshirës. Mund të konsumohet pëlqyeshëm, I ftohtë me akull.

Curative properties: Due to the mixing herbs this Multi-Vitamins Tea is not only an anti-anemia,but also very rich in vitamins B,C and P, Provitamin A and important vitamins such as B2 and K which are easily assimilated by the body.Reccomended the use of this tea when the organism needs vitamins and in cases of anorexia as well. This tea helps to enhance the resistance of the body against some diseases like: flut,anemia,disturbs of the respiratory and digestive tracts.

Additional information

Weight 120 g