Çaj për Kolitin 90g

2.20 

Borziloku në sajë të esencës e të tanineve që përmban përmirëson aktivitetin e stomakut, pakëson gazrat në zorrë dhe ndihmon në uljen e dhimbjeve të kolitit. Koperi dhe koriandëri nxisin funksionet e zorrëve dhe sekretimet e stomakut. Kamomili dhe njemijëfletëshi plotësojnë efektin kalagog të gjithë përzjerjes dhe veç kësaj ato japin efekt kundër mahisjes së rrugëve biliare. Drunakuqi dhe bari i majasëllit, si diuretike dhe laksative, pastrojnë në mënyrë të tërthortë mëlçinë e zezë nga lëndët e dëmshme dhe ndihmojnë në uljen e dhimbjeve të kolitit. Trëndafili dhe lulja e shtogut, në sajë të vitaminave C, B, A dhe P zgjerojne enët e gjakut, ulin kapsllëkun si dhe nxisin dhe rigjenerojnë indet e dëmtuara të mëlçisë.

Categories: ,

Description

Përbërja: Borzilok, njëmijë fletësh, lule shtogu, bar majasëlli, kopër, koriandës, trëndafil i egër, kamomil, lulekuqe, fletëqershigle, lëvore drunakuqi.

Vetitë kuruese: Borziloku në sajë të esencës e të tanineve që përmban përmirëson aktivitetin e stomakut, pakëson gazrat në zorrë dhe ndihmon në uljen e dhimbjeve të kolitit. Koperi dhe koriandëri nxisin funksionet e zorrëve dhe sekretimet e stomakut. Kamomili dhe njemijëfletëshi plotësojnë efektin kalagog të gjithë përzjerjes dhe veç kësaj ato japin efekt kundër mahisjes së rrugëve biliare. Drunakuqi dhe bari i majasëllit, si diuretike dhe laksative, pastrojnë në mënyrë të tërthortë mëlçinë e zezë nga lëndët e dëmshme dhe ndihmojnë në uljen e dhimbjeve të kolitit. Trëndafili dhe lulja e shtogut, në sajë të vitaminave C, B, A dhe P zgjerojne enët e gjakut, ulin kapsllëkun si dhe nxisin dhe rigjenerojnë indet e dëmtuara të mëlçisë.

Përgatitja: Dy lugë çaji për masën e një filxhani me ujë. Lihet të zjejë me flakë të ulët. Hiqet nga zjarri dhe lihet I mbuluar 10 minuta. Kullohet dhe mund të pihet i ëmbëlsuar ose jo, 2-3 herë në ditë.

Basil, because of its essences and tannins improves stomach activity,reduce flatulence and helps calming the collitis pain.Dill and Coriander stimulates the intestines functions and stomach secretion.Chamomile and Elder Flowers complement the chalagogue effect of the mixture and they are effective against the inflammation of the biliar tracts. The Alder Buckthorn and Felty Germander as diuretics and laxatives,detox the liver from the toxins and help to tranquillize collitis pain. Dog Rose and Elder Flower because of vitamins C,B,A and P dilate the veins,reduce the constipation and stimulate and regenerate the damaged tissues of the liver.

Additional information

Weight 110 g