Çaj për Tensionin

2.40 

Bimët e ndryshme mjeksore të këtij çaji, nëpërmjet përbërësve të tyre natyrore dhe aftësive diuretike që kanë, ndikojnë në uljen e tensionit të gjakut. Në veçanti, fleta e ullirit, lulja e murrizit, bari i bletës dhe rozmarina rregullojnë qarkullimin e gjakut, fuqizojnë muskulaturën e zemrës dhe ulin presionin e gjakut. Sherebela është një rregullator mjaft i mirë për qarkullimin e gjakut. Trëndafili i egër dhe lulja e shtogut ndihmojnë në zbutjen e mukozës së zorrëve dhe furnizojnë organizmin me vitamina C,B,P,K dhe gjithashtu dhe me provitaminën “A”. Lëvorja e drunakuqit, ndihmon në rregullimin e jashtëqitjes. Kujdes! Kjo përzjerje nuk zëvendëson ilaçet e tensionit por vetëm mund të ndikojë në uljen e dozës së tyre si dhe të ndihmojë në rigjenerimin e organeve.

Categories: ,

Description

Përbërja: Fletë ulliri, lule murrizi, lule shtogu, sherebelë, lëvore fasule, rozmarinë, bar blete, lëvore drunakuqi, trëndafil të egër etj.

Vetitë kuruese: Bimët e ndryshme mjeksore të këtij çaji, nëpërmjet përbërësve të tyre natyrore dhe aftësive diuretike që kanë, ndikojnë në uljen e tensionit të gjakut. Në veçanti, fleta e ullirit, lulja e murrizit, bari i bletës dhe rozmarina rregullojnë qarkullimin e gjakut, fuqizojnë muskulaturën e zemrës dhe ulin presionin e gjakut. Sherebela është një rregullator mjaft i mirë për qarkullimin e gjakut. Trëndafili i egër dhe lulja e shtogut ndihmojnë në zbutjen e mukozës së zorrëve dhe furnizojnë organizmin me vitamina C,B,P,K dhe gjithashtu dhe me provitaminën “A”. Lëvorja e drunakuqit, ndihmon në rregullimin e jashtëqitjes.

Kujdes! Kjo përzjerje nuk zëvendëson ilaçet e tensionit por vetëm mund të ndikojë në uljen e dozës së tyre si dhe të ndihmojë në rigjenerimin e organeve.

Përgatitja: Në masën e një filxhani ujë hidhet një lugë çaji me preparat, që zjen ngadalë deri në vlim. Lihet, i mbuluar për 10-15 min. Kullohet dhe mund të pihet i ngrohtë ose i ftohtë, sipas dëshirës. Rekomandohen 2-3 doza në ditë duke e kontrolluar tensionin.

Tea for the blood pressure
Curative properties: The herbs combined in this blend, through their natural components and their diuretic properties influence to reduce the blood pressure. Especially olive leaves, Midland Hawthorne,Lemon Balm and Rosemary control the blood pressure,consolidate the heart musculature and reduces the blood pressure. Sage is a very good regulator for the blood circulation.Dog Rose and Prime Rose help in smoothing the intestines mucosa and supply the body with vitamin C,B,P,K and pro-vitamin A. Buckthorn regulates the defecation.

Attention: This blend does not replace the pills of the blood pressure, but it can only influence the pills doses and help organs regeneration!