Çaj Qershie 40g

2.20 

Shija e qershise e ben kete caj nje pije tonifikuese dhe freskuese.Karakterizohet nga nje shije e embel ne te athet tipike e qershise dhe nje ngjyre e kuqe e forte.

Categories: ,

Description

Shija e qershise e ben kete caj nje pije tonifikuese dhe freskuese. Karakterizohet nga nje shije e embel ne te athet tipike e qershise dhe nje ngjyre e kuqe e forte.

Additional information

Weight 80 g