Caj Uva Ursi (Bear berry) 40g

2.20 

Categories: ,

Description

Caji Uva Ursi perbehet nga gjethet e bimes se Rrushit te Ariut (Arctostaphylos Uva Ursi) e cila gjendet ne terrenet malore te vendit tone. Caji i perftuar ka shije te plote si dhe veti dezinfektuese per rruget urinare te pezmatuara duke mos patur ndikim ne organet e shendosha. Gjethet e cajit ne saje te heterozideve dhe fitoncideve, pengojne zhvillimin dhe rritjen e mikroorganizmave ne rruget urinare. Ne semundjet e aparatit urinar, caji mund te perdoret vetem atehere kur urina eshte bazike. Kjo gje mund te arrihet duke perdorur njekohesisht bikarbonat natriumi (sode buke) per te forcuar veprimin e cajit. MJEKIMI DUHET KONTROLLUAR NGA MJEKU sepse ne doza te larta gjethet e Uva Ursi mund te shkaktojne Glukozuri dhe te demtojne melcine. Nuk keshillohet perdorimi per nje kohe te gjate pasi ne saje te permbajtjes se larte te tanineve.

Additional information

Weight 80 g