Ekstrakt Vanilje 10g

2.00 

Ekstrakti i Vaniljes perdoret kryesisht ne aromatizimin e embelsirave dhe produkteve te tjera te pasticerise si akullore, torta e biskota, ne aromatizimin e sallatave te frutave, ne smoothie, milkshake etj.

Description

Ekstrakti i Vaniljes perdoret kryesisht ne aromatizimin e embelsirave dhe produkteve te tjera te pasticerise si akullore, torta e biskota, ne aromatizimin e sallatave te frutave, ne smoothie, milkshake etj.

Additional information

Weight 50 g