Esencë Konopice 10ml

5.80 

Vaji esencial i konopices distilohet nga frutet e Vitex agnus castus. Ka nje note aromatike te mesme dhe perdoret shpesh ne blende vajrashe masazhi per femrat per shkak te cilesive balancuese qe ka.Konopica konsiderohet si nje bime balancuese e hormoneve femerore. Mund te perdoret ne difuzor ose ne aplikim te jashtem. Per perdorime te jashtme duhet tretur ne nje vaj carrier jo me shume se 1%. Permban Sabinen,cineol, α-Pinene, β-Carophyllene, Limonene dhe ka nje arome lulesh te ngjashme me manat e thara. Bashkohet mire me lavandul.
Vaji mund te bashkeveproje me disa mjekime, mund te moduloje hormonet riprodhuese, mund te permbaje metileugenol. Te mos perdoret asnjehere i patretur, ne sy apo mukoza. Mos merret per perdorim te brendshem pervec se kur rekomandohet nga mjeku ose ekspert i kualifikuar. Te mbahet larg nga femijet.
Perpara perdorimit ne lekure, te provohet nje sasi e vogel ne pjesen e brendshme te parakrahut.Nese keni irritim,shpelajeni zonen menjehere. Nese nuk ka irritim per 48 ore mund te perdoret ne menyre te sigurt ne lekure.

Category:

Description

Vaji esencial i konopices distilohet nga frutet e Vitex agnus castus. Ka nje note aromatike te mesme dhe perdoret shpesh ne blende vajrashe masazhi per femrat per shkak te cilesive balancuese qe ka.Konopica konsiderohet si nje bime balancuese e hormoneve femerore. Mund te perdoret ne difuzor ose ne aplikim te jashtem. Per perdorime te jashtme duhet tretur ne nje vaj carrier jo me shume se 1%. Permban Sabinen,cineol, α-Pinene, β-Carophyllene, Limonene dhe ka nje arome lulesh te ngjashme me manat e thara. Bashkohet mire me lavandul.
Vaji mund te bashkeveproje me disa mjekime, mund te moduloje hormonet riprodhuese, mund te permbaje metileugenol. Te mos perdoret asnjehere i patretur, ne sy apo mukoza. Mos merret per perdorim te brendshem pervec se kur rekomandohet nga mjeku ose ekspert i kualifikuar. Te mbahet larg nga femijet.
Perpara perdorimit ne lekure, te provohet nje sasi e vogel ne pjesen e brendshme te parakrahut.Nese keni irritim,shpelajeni zonen menjehere. Nese nuk ka irritim per 48 ore mund te perdoret ne menyre te sigurt ne lekure.